Faleminderit Zot

Sistemi për Menaxhimin e Klientëve – SMK

 

Ky është Sistemi për Menaxhimin e Klientëve për kompanitë e sigurimeve, është sistem i bazuar në web e cila është e lidhur me sistemin ekzistues (back-end) dhe mund të përdoret nga klientët dhe klinika. Klientët mund të shohin kartat e tyre online, duke përfshirë përfitimet e tyre, zonat e mbuluar, klinikat etj
Klinikat kanë faqen e tyre ku ata mund të fusin kartën e identitetit të klientit dhe të shohim se sa para ata janë të lejuar të shfrytëzojn për trajtim të veçantë.

 

Related Projects