Faleminderit Zot

Na Kontaktoni

Llampa është e përkushtuar për të shërbyer Vlerë, Ndershmëri, Respekt, Profesionalizëm,Udhëheqje dhe Kujdes të veçantë ndaj klientit, me fokus në detaje në zgjidhje të produkteve me kualitet të lartë.

Sigurohet në efikasitet dhe efektivitet duke shfrytëzuar burimet ekzistuese dhe te reja të teknologjisë informative.Të tejkaloj pritjet internale dhe eksternale të konsumatorëve duke implementuar metodat e avancuara në lidhje me përfundimin e projekteve në kohë.

Ju lutem mos hezitoni të na kontakti përmes e-mail adresës nëse e pëlqeni vizionin dhe qasjen ton ndaj zgjidhjeve në TIK.

Keni nevojë pë ndihmë?

Poashtu mos hezitoni të na pyesni për çdo gjë. Na dërgoni e-mail direkt në info@llampa.com ose na telefoni në +386 49 552 672.